banner_a.jpg

Login

Käyttäjänimi:
Salasana:

Mökkiviikonloppu 21.-23.8.2009

Tämän lomakkeen täyttämällä osallistun #DPoF -mökkiviikonloppuun, joka tänä vuonna järjestetään 21.-23. elokuuta Saariveden kämpällä Sievin lähettyvillä. Varaus alkaa klo 14 perjantaina ja päättyy klo 12 sunnuntaina!

Tässä lisätietoa mökistä ja ympäristöstä:

Saariveden savottakämppä sijaitsee keskellä metsähallituksen maita, Saarivesi-järven rannassa. Saarivedenkämppä on ainoa pikkuradan ajoilta säilynyt kämppä. Kämpässä on kaksi isoa tupaa, pikkupääty ja keittiö-osa. Rannasta löytyy tilava sauna, kohtuullinen uimaranta, sekä soutuvene.

Makuupaikkoja on 32 kpl. Avaimet sopimuksen mukaan Sievin vapaa-aikatoimelta. Autolla perille Sievistä n. 28km Reisjärvelle päin, viitta oikealle (viitassa lukee "Pikkurata"), tietä pitkin n. 7km. Kämppä vasemmalla puu-ukon opastamana. Tässä ohjeet Ylivieskasta, Kannuksesta ja Jyväskylästä, tuo päätepiste ei ole ihan tarkka, joten puu-ukkoa tulee seurata siinä vaiheessa kun on tuonne Saarivedentielle päässyt! Maasydämen matkailualue kuuluisine tanssilavoineen sijaitsee n. 10 km päässä autolla. Jalan alueelle pääsee pitkospuureittiä pitkin (6 km).

Kalastus: Järvessä on ainakin ahventa ja haukea. Verkkokalastus kiellettyä. Huom! Onkiminen ja pilkkinen vapaata. Muuhun kalastukseen tarvittavat valtion kalastusluvat. Lähellä myös muita pieniä järviä. Noin 10 km päässä sijaitsevat Villipohjolan maasydänjärven virkistyskalastusalue ja Ahvenlammen perhokalastusalue.

Metsästys: Kämppä sijaitsee keskellä Villipohjolan metsästysaluetta 5634 SIEVI, jossa on maata 15900 ha ja vettä 680 ha. Lähin naapuri sijaitsee järven toisella puolella.

HUOM! Juoma/ruokavesi suositellaan tuotavaksi.

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Osallistuneet

Yhteensä 15 ilmoittautunutta.


Ilmoittautuneita ei näytetä, koska et ole sisäänkirjautuneena sivustolle.

Juho Koivusaari ( juho@koivusaari.net ) 27.8.2009 12:26