banner.jpg

Login

Käyttäjänimi:
Salasana:

Koivusaari.net

Tällä sivustolla julkaistaan Juho Koivusaaren ottamia valokuvia, bileistä otetut valokuvat ovat salasanojen takana ja niihin pääsevät käsiksi vain harvat ja valitut. Julkaisen myös järjestelmäkameralla otettuja maisema-ja muotokuvia, tätä osastoa kuitenkin päivitetään huomattavasti harvemmin. Sivustolla testataan erilaisia koodeja ja ulkoasuja, joten sivut voivat näkyä joskus todella oudosti, koodiongelmat pyritään ratkaisemaan mahdollisimman nopeasti.

Huom. Sivusto on suunniteltu Firefoxia varten, IE:llä ja Operalla on ongelmia marginaalien ja välien kanssa, mutta niilläkin surffaus onnistuu.

Päivitykset ja uutiset

27.9.2010

Lisäilin tältä syksyltä otettuja ruskakuvia. Lisään kesäkuviakin kunhan kerkiän. :)

11.9.2010

Lisäilin hirmuisen kasan kuvia taas, tällä kertaa #DPoF -mökkiviikonlopusta. Pliis, kommentoikaa jos kerran kahtotta niitä...

12.7.2010

Bilekuvien puolelle lisätty kuvia Anna-Kaisan valmistujaisista/synttäreistä sekä juhannuskuvia. Ilmoittautumiskanta mökkiviikonloppuunkin on valmiina, odotellaan vaan varauksen varmistusta/hintaa tässä vielä niin voi tuonkin sitten avata ja linkata immeisille.

9.7.2010

Lisäsin vappukuvia vihdoinkin. Lisää bilekuvia tulossa piakkoin. Kohta avataan myöskin ilmoittautumiskanta kesäiseen mökkiviikonloppuun!

1.7.2010

Dodii, nyt on tarjolla lisäinformaatiota jokaisen kuvan kohdalta. Kun avaat jonkin tapahtuman kuvan auki niin kuvan kehyksen vasempaan alalaitaan on ilmestynyt "info..." -teksti, sitä näpäyttämällä pääset käsiksi kyseisen kuvan tarkempiin tietoihin. Harmi kun järjestelmäkameran kellonaika-asetus oli ollut tunnin edellä melko pitkään. Väärän kellonajan kuvan tarkemmista tiedoista huomaa varsinkin uudenvuodenkuvissa, jossa seinäkello näyttää kello yhtä ja EXIF -tiedot kello kahta.

1 2 3 4 ... 12 13 | Näytä kaikki