banner_b.jpg

Login

Käyttäjänimi:
Salasana:

Koivusaari.net

Tällä sivustolla julkaistaan Juho Koivusaaren ottamia valokuvia, bileistä otetut valokuvat ovat salasanojen takana ja niihin pääsevät käsiksi vain harvat ja valitut. Julkaisen myös järjestelmäkameralla otettuja maisema-ja muotokuvia, tätä osastoa kuitenkin päivitetään huomattavasti harvemmin. Sivustolla testataan erilaisia koodeja ja ulkoasuja, joten sivut voivat näkyä joskus todella oudosti, koodiongelmat pyritään ratkaisemaan mahdollisimman nopeasti.

Huom. Sivusto on suunniteltu Firefoxia varten, IE:llä ja Operalla on ongelmia marginaalien ja välien kanssa, mutta niilläkin surffaus onnistuu.

Päivitykset ja uutiset

9.12.2012

#DPoF -pikkujoulut ohitte, kuvia löytyypi sitten täältä.

16.11.2012

Lanit oli ja meni, kuvia löytyypi täältä. Ei meinannu heti pystyä kun meillä oli lanit (kulutan tämän vitsin loppuun niin kaikki pääsee tästä toivon mukaan ylittekin).

26.9.2012

Meillä on tiedossa SimukkaLANit, ilmoittautuminen löytyy täältä.

25.9.2012

Nytpä lisäsin puolestaan vappukuvia vuodelta 2012.

24.9.2012

Lisäsinpä vihdoin kuvaa ja videota mökkiviikonlopusta 2012.

25.7.2012

Ilmoittautuminen mökkiviikonloppuun sekä pikkujouluihin avattu, better late than never?

18.12.2011

Dodiin, pikkujoulut oli ja meni. Kuvia voipi kahtella täältä. En muistanut pistää ilmoittautumista uutisiin, mutta eipä haitanne kun mainostin useaan otteeseen irkissä ja facebookissa.

15.6.2011

Edellisestä päivityksestä onpi jo kuukausia aikaa, töissä tullut sen verran säädettyä nettisivuja jo, että ei ole jaksanut koskea omiin sivuihin sitten olleskaan. No, nytpä kuitenkin avattu ilmoittautuminen #DPoF -mökkiviikonloppuun. Be There!

19.3.2011

Viime päivityksestä, tai oikeastaan viime uutispäivityksestä onkin pitkä aika. Jokatapauksessa bilekuvien puolelle on lisätty kuvia #DPoF -pikkujouluista ja Lindan synttäribileistä. Kuvien sisällä olevia infolaatikoitakin on hiukan päivitetty bilekuvien puolelle. Uusin tässä kevään mittaan koko koivusaari.netin järjestelmän hiukan nykyaikaisempaan, ehkäpä wordpressiin tai drupaliin.

21.10.2010

Vuoden parhaiden bileiden ilmoittautumiskanta avattu, kyseessä siis #DPoF -pikkujoulut 2010.

27.9.2010

Lisäilin tältä syksyltä otettuja ruskakuvia. Lisään kesäkuviakin kunhan kerkiän. :)

11.9.2010

Lisäilin hirmuisen kasan kuvia taas, tällä kertaa #DPoF -mökkiviikonlopusta. Pliis, kommentoikaa jos kerran kahtotta niitä...

12.7.2010

Bilekuvien puolelle lisätty kuvia Anna-Kaisan valmistujaisista/synttäreistä sekä juhannuskuvia. Ilmoittautumiskanta mökkiviikonloppuunkin on valmiina, odotellaan vaan varauksen varmistusta/hintaa tässä vielä niin voi tuonkin sitten avata ja linkata immeisille.

9.7.2010

Lisäsin vappukuvia vihdoinkin. Lisää bilekuvia tulossa piakkoin. Kohta avataan myöskin ilmoittautumiskanta kesäiseen mökkiviikonloppuun!

1.7.2010

Dodii, nyt on tarjolla lisäinformaatiota jokaisen kuvan kohdalta. Kun avaat jonkin tapahtuman kuvan auki niin kuvan kehyksen vasempaan alalaitaan on ilmestynyt "info..." -teksti, sitä näpäyttämällä pääset käsiksi kyseisen kuvan tarkempiin tietoihin. Harmi kun järjestelmäkameran kellonaika-asetus oli ollut tunnin edellä melko pitkään. Väärän kellonajan kuvan tarkemmista tiedoista huomaa varsinkin uudenvuodenkuvissa, jossa seinäkello näyttää kello yhtä ja EXIF -tiedot kello kahta.

7.5.2010

Kävin eilen hakemassa Jyväskylän tullista uusimman objektiivini, tänään kävin metsässä pyörimässä ja testailemassa kameran macro-ominaisuuksia. Kuvia löydät täältä.

5.5.2010

Huhhuijaa, kello näyttää olevan kohta neljä yöllä, mutta tulipahan tääkin värkättyä sitten. Rekisteröityneet voisivat logata sisään ja sitten asettaa omat sähköpostiosotteenne tuonne tietokantaan. Samalta sivulta voi muutes myös vaihtaa halutessaan salasanaansa. Sähköpostiosoitetta tarvitaan tärkeiden viestien vastaanottamiseen, muun muassa jos on unohtanut salasanansa niin sähköpostiin voipi lähettää väliaikaisen salasanan täältä. Unohtuneen tunnuksen lähettäminen sähköpostiin onnistuupi myöskin kohta. :)

10.4.2010

Dodii, lisätty viitisenkymmentä kuvaa pääsiäisestä 2010. Koivusaari.nettiin tulossa suuremmanpuoleinen tietokantauudistus piakkoin, joten käyttäjät saattavat joutua päivittämään tietojaan sitten, ilmoittelen kyllä asiasta jossakin vielä tehokkaammin kuin tällä uutissivulla.

21.3.2010

Dodiin, nyt on lisätty kuvia parinviikon takaisista teinipippaloista, kuviin tosin pääset käsiksi vain olemalla rekisteröitynyt sekä kirjautuneena sisään.

22.2.2010

Valmistuinpa vihdoin maisteriksi, joten pidin pienet valmistujaispippalot yksiössäni kortepohjassa.

21.1.2010

Lisäsinpä kuvia Riutan ja Saasteen keikalta Renestä. Siirsin myös Saasteen parinvuodentakaisen keikan bilekuvien puolelta valokuviin, joten nyt kaikki pääsevät "ihailemaan" nuita muutamaa kuvaa sieltäkin.

2.1.2010

Lisätty kuvia uuden vuoden bileistä. Kuvien laatu on melko heikko, mutta toivottavasti silti kelpaavat teille hifisteille! :)

10.12.2009

Lisäilin kuvia eilisistä illanistujaisista. Jospa joulun aikaan olisi aikaa tehdä hiukan suurempia uudistuksia näillekin sivuille.

27.11.2009

Lisäsin lyhyesti juttua kuvien käyttöoikeuksista, ihan vaan huvin vuoksi.

17.11.2009

Noniin, lisätty #DPoF -pikkujoulujen kuvia. Samalle sivulle lisätään pian myös pikkujouluvideo.

21.9.2009

Lisätty muutama kuva Jonnen synttäripippaloista bilekuvien puolelle.

3.9.2009

Avattu ilmoittautumiskanta #DPoF -pikkujouluille, ne järjestetään tänä vuonna 13.-15.11.2009. Ilmoittautumissivu on nyt vähän muuttunut, osallistumisensa voi nyt halutessaan perua (ei kuitenkaan enää ilmoittautumisen päätyttyä). Lisäksi sivulla on kommentointimahdollisuus, joka säilyy avoinna myöskin ilmoittautumisen päätyttyä.

30.8.2009

Muutettu sivuston ulkoasu ihan erinäköiseksi, IE ei tykkää tuosta flashista ja Opera ei halua tehdä oikeita välejä kuville...No säädetään.

27.8.2009

Valikko muuttuu nyt sen mukaan onko kirjautuneena vaiko ei, lisäksi muutettu kaikki vanhat .html -päätteiset lisäkikkareet php:ksi.

25.8.2009

Julkaistu kuvat mökkiviikonlopusta. Lisäksi lisätään mattimyöhäset tuonne tapahtuman ilmoittautumiseen, seuraavia imoittautumiskantoja ajatellen.

13.8.2009

Ilmoittautuminen mökkiviikonloppuun sulkeutuu automaagisesti 16.8.2009, noin klo: 24:00. Muistahan ilmoittautua siihen mennessä!

4.8.2009

Ilmoittautumiskannat nyt nähtävillä myös henkilöille, jotka eivät ole loganneet sisään. Ilmoittautujien henkilötiedot, tilinumerot, puhelinnumerot ja muut tärkeät tiedot ovat tosin nähtävillä vain rekisteröityneille/sisäänkirjautuneille!

3.8.2009

Lisäsin simppelin virhesivusydeemin niiden henkilöiden varalle, jotka eksyvät sellaisille sivuille (tämän sivuston alla) joita ei ole olemassakaan. Lisäksi muutin CSS-määrittelyjä taasen.

29.7.2009

Lisäsin bilekuvien puolelle kuvia kesäpelien pelaamisesta kortepohjassa.

28.7.2009

Muokkasin ulkoasua taasen, mokoma flash ei suostu vaan ottamaan uusia kuvia cachesta ja näkyy pöhkösti ainakin omalla firefoxilla. Mietin miten sais EXIF-tiedot kätevästi kuvista näkyviin tuohon floatboxiin. :D

1.7.2009

Lisäilin valokuvien puolelle muutaman mustavalkokuvan, tätä albumia päivitetään vielä myöhemmin, ts. sillon kun on tylsää.

28.6.2009

Lisäilty 1st Midnight Balloon Rally -tapahtuman kuvia. Lisäilkääs jotain kommentteja joskus, niitä on kiva lukia! :)

22.6.2009

Jooh, juhannus tuli juhlittua, aika palata arkeen. Lisäilin bilekuvien puolelle tämän vuoden juhannuskuvia Jyväskylästä. Ainiin, videosivujen puolelle pitäisi kohta (siis sitten kun olen saanut pakattua videot uusiksi) tulla videot kahdella erilaisella laadulla, joten niiden pitäisi sitten pelata myös vähän hitaammallakin koneella.

15.6.2009

Nyt pelaa loggaus mistä sivulta tahansa ja palauttelee vähän järkevimpiä aloitussivuja sitten kun saanut logattua sisään. Kommentointisysteemiin pitäisi vielä lisätä tuo, että palauttaa takas samalle sivulle, eikä heitä .index.php -päätettä loppuun. Lisäksi tehty tarkistukset ilmoittautumiskantoihin, ei pitäis onnistua enää monta kertaa samalla nimellä ilmoittautuminen samaan tapahtumaan. Seuraavaan päivitykseen sais tuon vasemmanpuoleisen valikon vielä muokattua muuttuvaksi sen mukaan onko kirjautuneena vaiko ei niin ois jees (ja sit toi kommenttisydeemi, perhaps)!

11.6.2009

Loginisysteemi palauttaa nyt käyttäjän samalle sivulle mistä hän loggas sisällekin. Vielä vähän bugaa pari sivua tostakin systeemistä, mutta niille sivuille tulee muutosta tässä viikonloppuna muutenkin, kunhan saan jostain parisen tuntia aikaa...ainiin ja samaan systeemiin pitää muuttaa myös kommentointijärjestelmä + sitten lisätä uusia tarkistusmenetelmiä niihin. Älkää ihmetelkö jos sivusto voi vaikuttaa hetken rikkinäiseltä. Avasin myös ilmoittautumiskannan #DPoF -mökkiviikonloppuun, tänä vuonna olemme (valitettavasti) Sievissä! :)

1.6.2009

Lisätty valokuvia kaikkien nähtäville! Tällä kertaa leikkimistä filttereiden kanssa. Katsopas täältä. :)

30.5.2009

Muokattu vähän ulkoasua, korjattu pari bugia, suljettu ilmoittautuminen tuohon tällä hetkellä ainoaan juttuputtuun. Muokattu hiukan myös valikoita!

28.5.2009

Avattu uusi osio, eli ilmoittautumiskannat. Siellä pitäisi olla yksi kanta auki tällä hetkellä, sulkeutuu tosin ihan parin päivän sisällä sitten.

23.5.2009

Säädetty ulkoasua vastaamaan uutta banneriratkaisua (melkoinen always on top -toiminto tuossa kyllä), kello on jo yli kahden, joten aamulla sitten vähän lisempää säätöä!

22.5.2009

Testailin banneriosaan Image Rotator 3:a. Jos haluat testata tuota systeemiä niin kantsii käydä täällä. Toivottavasti tuo ei jumita kenenkään (hidasta) konetta kovin pahasti. :)

14.5.2009

Suuremmanpuoleisen värkkäyksen jälkeen, sivutus löytyy nyt jokaisesta kommenttiosastosta. Lisäksi siistitty koodia ja muokattu css:ää hiukan.

13.5.2009

Siirretty etusivun uutiset tietokantaan ja harjoiteltu sivuttamista, lisäilty validimerkinnät sivun oikeaan laitaan, muokattu hieman fontteja ja tyylitiedostoa. Näiden uutis-itemien viimeisen sivun ongelmat saatiin korjattua removeemptytags -funktiolla. Ongelmana oli, että scriptini tulosti sisäkkäisiä tyhjiä tagejä koodiin jos yhdellä sivulla olevien viestien haluttu määrä oli suurempi kuin tietokannassa jäljellä olevien viestien määrä, ei meinannut pystyä poistamaan kuin sisimmäisen tagin tuolla systeemillä, joten piti vähän improvisoida...

5.5.2009

Siirrytty lightboxista floatboxiin kuvienkäsittelyssä, korjailtu koodia, nyt kaiken pitäisi olla validia!

2.5.2009

Bilekuviin lisätty (lähes) miljuuna vappukuvaa, enjoy!

27.4.2009

Avattu video-osio, lisätty samalla uusi stop-motion -video.

21.4.2009

Lisätty videostream pääsiäiskuvasivulle!

18.4.2009

Lisätty ensimmäinen videostreami, pikkujouluvideo viime vuodelta, löytyypi pikkujoulusivulta of course!

17.4.2009

Lisätty pääsiäiskuvia bilekuvien puolelle, muokattu etusivun tekstejä.

7.4.2009

Muokattu navigaatiopalkkia! Avattu testimielessä valokuvagalleria, valokuvia pääsevät katsomaan kaikki, mutta kommentointi (ja kommenttien näkeminen) on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille. Korjattu myös pari lomakebugia(palauttaa virheilmot nyt oikein).

26.3.2009

Lisätty joka sivun ylälaitaan login/logout -pikkuikkuna.

25.3.2009

Muokattu sisäänkirjautumiskäytäntöä, lisätty virheilmoitukset, validointikoodi siirretty sisäänkirjautumissivulta rekisteröintisivulle. Järkkärillä otettujen valokuvien testaaminen sivustolle aloitettu, uusine valikkoineen, lisäksi aloitettu ilmoittautumiskannan rakentaminen.

24.2.2009

Muutettu taas ulkoasua, lisätty juhannuskuvat vuodelta 2005.

15.2.2009

Muutettu värit, korjailtu bugeja, aloitettu tietokannan säätäminen.

2.2.2009

Muokattu ulkoasua, lisätty ylälaidan banneri, korjailtu koodia.

27.1.2009

Kommentointisysteemi otettu vihdoin käyttöön, melkoinen värkkäys kyllä.

16.1.2009

Kommentointisysteemin rakentaminen aloitettu (ei vielä käytössä), lisäksi siirretty suurin osa jusakoiv-sivuston kuvista bilekuviin.

12.1.2009

Sivustolle ensimmäiset uudet valokuvat, lisätty myös rekisteröityminen, joka on pakollinen bilekuvien selaamiseen (ja kommentoimiseen).

8.1.2009

Domain hankittu 8.1.2009, sivusto parhaillaan rakenteilla.